INLIJSTEN IS BEWAREN EN GENIETENDSCN9402
Waarom spelen inlijstingen zulk een belangrijke en blijvende rol in binnenhuisinrichting? Eén reden is wellicht dat inlijsten een prijsgunstige manier is om een volledig uniek, en handgemaakt design object te creëren - één dat perfect uw eigen smaak en persoonlijkheid reflecteert.

Honderden en misschien zelfs duizenden mensen hebben exact dezelfde tafel of zitbank als degene die u kocht, maar het is onwaarschijnlijk dat iemand precies dezelfde op maat gemaakte inlijsting zal hebben. Een inlijsting op maat is per definitie een
uniek object, ontworpen voor u, en met u. Een object dat uw persoonlijke stijl uitdrukt.

Een inlijsting op maat is, net zoals originele kunst, een
investering op termijn. Met minimaal onderhoud zal de inlijsting die u zich vandaag aanschaft, er binnen twintig tot dertig jaar nog precies even goed uitzien, en dit lang nadat uw huidige gordijnen, meubels, tapijten en kleren versleten, weggegooid en vergeten zullen zijn.

Als u kostbare kunst bezit, of waardevolle documenten, dan is
deskundige inlijsting de best manier om ervan te genieten, en ze te bewaren. Inlijsten zal deze documenten beschermen tegen de schade die ze bijna zeker zullen oplopen door onvoorzichtige behandeling, stof, vochtigheid, en gelijkaardige gevaren als ze ergens "opgeborgen" liggen in een lade.

En natuurlijk zal noch u, noch iemand anders, dagelijks van deze documenten
genieten, tenzij ze ingelijst zijn en tentoongesteld worden op uw muur.


terugknop